В Портланд, САЩ, дайвъри са решили да проверят една от местните легенди

...
В Портланд, САЩ, дайвъри са решили да проверят една от местните легенди
Коментари Харесай

Намериха колекция от редки коли на дъното на река

В Портланд, Съединени американски щати, дайвъри са решили да ревизират една от локалните митове за потопен в реката пикап, което съгласно слуховете е дело на госпожица, която се е скарала с гаджето си, пише  auto.blitz.bg.

Обаче, с изключение на вероятно потопения преди 20 години Chevrolet, групата приятели успели да открият на дъното на реката няколко неповторими автомобила от предишния век.

Сред необикновените находки водолазите са открили легендарната алена Mazda RX-7. Колко време японският автомобил е бил под вода, не се знае сигурно. Но като се има поради, че първото потомство на този модел се пуска през интервала 1978-85 година, може да се допусна, че маздата е лежала на дъното евентуално малко по-малко от 40 години.

В допълнение, дайвърите са успели да измъкнат от реката колекция от други редки коли, в това число Ford Mustang Mach 1 от 1973 година, както и три пикапа, в това число Chevrolet Luv, които може би е и първоначалната цел на подводния лов. Всички открити коли са в извънредно положение, но е допустимо и те да бъдат възобновени, в случай че цената оправдава разноските за възобновяване.

Все още не е известно по какъв начин се е появило гробището за коли в тази река, само че има хипотези, че моделите, открити на дъното на реката, са били потопени от крадци или застрахователни измамници.

Мустангът е изваден от водата на идващия ден и поради това го няма във видеото. 

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР